Виховний захід «З Україною в серці!» у ЗШ № 8

Щороку 22 січня в День Соборності України всі українці відзначають важливу історичну подію - проголошення Акту возз'єднання Української Народної Республіки й Західноукраїнської Народної Республіки, що відбулося в 1919 році. До цієї визначної дати в історії нашої країни в загальноосвітній школі №8 було проведено цикл годин спілкування «З Україною в серці!».

23 січня у 8-А та 8-Б класах та 24 січня в 6-Б класі педагог-організатор Вялова М. О. провела з учнями виховні заходи, метою яких було викликати інтерес до вивчення історії України, відзначити День Соборності України, поглибити знання учнів про цю історичну подію, виховувати патріотичні почуття та повагу до своєї країни та державної атрибутики. Педагог-організатор ознайомила дітей з історичними подіями, що стали передумовою об’єднання українських земель. Діти переглянули фрагмент документального фільму про проголошення Акту возз’єднання УНР та ЗУНР.

Підводячи підсумок заходу, Марина Олександрівна наголосила, що День Соборності – це нагадування про те, що сила нашої держави – в єдності українських земель. На долю нашого народу випало багато героїчного і водночас трагічного. Як ніякий інший народ, українці заплатили за своє право на волю мільйонами життів своїх синів і дочок. Історія України - це історія народу, який протягом багатьох століть боровся за свою незалежність, тому Свобода, Незалежність, Соборність – це ті неперехідні цінності, які завжди були, є і будуть шановані в Україні.

Заступник директора з ВР І.В. Макаренко

/Files/images/den_sobornost/P1246138.JPG

/Files/images/den_sobornost/P1246139.JPG

/Files/images/den_sobornost/P1246144.JPG

/Files/images/den_sobornost/P1246149.JPG

/Files/images/den_sobornost/P1246153.JPG

/Files/images/den_sobornost/P1246167.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 238